Afbeelding van S Migaj on Unsplash

Als eerste reisblog in Nederland bied ik sinds 2021 de mogelijkheid om via een live video call met TravelKees hulp en advies te geven naar aanleiding van een blog op travelkees.nl.

Geschatte leestijd: 4 minuten

Steeds meer lezers benaderen mij online en offline met vragen over artikelen die op travelkees.nl zijn verschenen. Vaak omdat men bezig is zelf een reis voor te bereiden, om extra inspiratie te krijgen of gewoon vanuit nieuwsgierigheid.

travelkees video call

Een video call met professional TravelKees

Omdat ik naast dit reisblog in het dagelijkse leven ook als Travel Counsellor (een zelfstandig reisspecialist), ben ik niet alleen gewend om reisadviezen te geven, maar ook om de reisideeën van aspirant reizigers om te zetten in concrete reisplannen. Ik ken de reisbranche dus van binnen uit. Persoonlijk contact bij het maken van een reisplan voor mensen is daarbij best waardevol. 

Wat is er dan mooier om je vragen voor te leggen aan een specialist die én op de bestemming geweest is én vanuit zijn reisbureau-ervaring op de hoogte is van alle reismogelijkheden? Denk daarbij aan vragen als:

travelkees

Transparante tips en advies

Bij een reisbureau kan je ook terecht voor reistips. Echter, die zijn niet vrijblijvend. Je krijgt pas gerichte informatie op het moment dat je ook een reis boekt. En dat is logisch, want een reisbureau brengt behalve een administratieve fee geen kosten voor haar advies in rekening. Niet altijd is duidelijk of het advies dat je krijgt is ingegeven door commerciële afspraken met leveranciers.

Na een video call met TravelKees wordt er helemaal niet van je verwacht dat je ook je reis via TravelKees boekt. We gaan puur vanuit jouw vragen kijken naar de beste manier om jouw trip te doen slagen zoals jij dat verwacht. Transparant en helemaal op jouw situatie gericht. Na ons gesprek stuur ik je bovendien een samenvatting met linkjes naar verdere informatie.

Afbeelding van S Migaj on Unsplash

FAQ Video call met TravelKees

Hoe lang duurt de video call met TravelKees?

Een video call boek je voor 20 minuten. Heb je meer tijd nodig dan kunnen we dat bespreken tijdens de call. En dat hoeft niet altijd extra geld te kosten.

Waarover kan een video call gaan?

In principe kan je mij elke reisvraag stellen. Maar het beste word je geïnformeerd over de bestemmingen waar ik zelf ben geweest. Dat is informatie uit de eerste hand.

Wat kost een video call met TravelKees?

De prijs voor een video call is 15 euro. Die kan je voldoen bij het inplannen van de call.

Kan je ook je vakantie via TravelKees boeken?

Ja, dat kan, maar hoeft niet. Ik kan je op meerdere manieren helpen. Omdat ik veel contacten heb in de reiswereld kan ik je aan de juiste organisaties linken.


travelkees video call