TravelKees

Reisbrochures 2015 van Tenzing Travel

De reisbrochures van Tenzing Travel behoren qua vormgeving tot de mooiste in de Nederlandse reiswereld. Deze maand zijn de gidsen met het reisaanbod voor 2015 verschenen en het is weer smullen geblazen. Niet alleen de lay-out ziet er weer verzorgd uit, maar ook inhoudelijk kan je spreken van een serie zeer informatieve brochures.

RONDREIZEN VOOR IEDEREEN

Tenzing Travel (voorheen bekend als Kuoni) staat bekend om het enorme aanbod aan rondreizen op bestemmingen buiten Europa. En in ieder land heb je keuze uit diverse rondreizen, waarvan er altijd wel een tour bij zit die op jouw stijl van reizen aansluit. Je kan snel een reis langs de highlights van een bestemming maken, maar ook de diepte ingaan met een slow-travel tour. Ook met gezinnen is rekening gehouden: op een aantal bestemmingen zijn er reizen met een hoge fun factor voor kids.

OPVALLENDE NIEUWTJES

Hieronder een opsomming van leuke nieuwe trips die ik tegenkwam.

kuoni camper brochure 2015De camperbrochure is echt een compleet naslagwerk geworden voor iedereen die alle praktische zaken wil weten die komen kijken bij het organiseren van een camperreis. Je vindt er het aanbod van campers en 4×4 kampeerauto’s in de USA, Canada, Zuid-Afrika, Namibië, Australië en Nieuw-Zeeland. Wil je een

 

kuoni afrika brochure 2015AFRIKA

Als je denkt dat Zuid-Afrika geen geheimen meer voor je heeft, dan is de nieuwe tour In Touch with Northern & Western Cape misschien iets voor je. Dit is een nieuwe autoreis, die start in de Kalahari woestijn (Upington) en via de Noordkaap provincie naar Kaapstad voert.

 

kuoni azië brochure 2015azië

In Indonesië is een mooie nieuwe rondreis over Sulawesi opgenomen: 13 dagen met als toetje een verblijf op het paradijselijke eiland Bira. Of een relaxte reis van Chiang Mai in het noorden van Thailand terug naar Bangkok via het bij velen nog onbekende noordoosten, met overnachtingen in bijzondere hotels.

 

kuoni caribbean brochure 2015CARIBBEAN

Een hele rits aan tours over Cuba vind je in de bananen-gele Caribbean gids: fly&drives, groepreizen maar ook back to the 50’s in Havana. En wat dacht je van een combi-trip (“Perfect Match” noemen ze dat bij Tenzing Travel) naar Suriname en Aruba?

 

kuoni wordt tenzing travel
what about tenzing?

Tot 2014 heette Tenzing Travel nog Kuoni en besloot toen van naam te veranderen. Binnen een jaar wordt de hele organisatie omgekat van Kuoni naar Tenzing Travel. Er zit een mooi verhaal achter deze nieuwe naam, wil je het weten, lees het dan hier.

WAT is er nog meer?

En er komen binnenkort nog meer nieuwe brochures uit: Latin America, Down Under en America (USA & Canada). Wil je volgend jaar een verre reis maken dan zijn de gidsen van Tenzing Travel verplichte kost. Zelf een gratis exemplaar ontvangen? Een kort mailtje aan TravelKees is voldoende. Zet daarin wat voor reis je zoekt en je hebt de gewenste gids de volgende dag in huis.

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.