TravelKees

Zuid-Afrika tickets nu spotgoedkoop!

Speel je met plannen om dit jaar nog naar Zuid-Afrika te gaan? Als je dan nog een ticket moet kopen dan is daar nu wellicht de tijd wel rijp voor. In samenwerking met South African Tourism lanceert British Airways tijdelijk promotionele tarieven naar Johannesburg en Kaapstad met vertrek vanaf Schiphol. 

traveldeal zuid-afrika

 

Drie actieweken

De promotietarieven zullen de komende 3 weken boekbaar zijn; je kan boeken tot en met 9 maart a.s. Gedurende deze weken kan je bij British Airways tickets boeken naar Johannesburg voor 543 euro en naar Kaapstad voor 603 euro. Je kan reizen tot en met 15 november, dus een groot deel van het jaar kan je gebruik maken van deze tarieven.

British Airways

Via Londen zijn er dagelijks meerdere vliegverbindingen met zowel Johannesburg als Kaapstad. Met de overstap in Londen is niet al te veel tijd gemoeid: je totale reistijd tussen Schiphol en Zuid-Afrika bedraagt 14 tot 15 uur. Behalve Johannesburg en Kaapstad zijn ook voordelige doorverbindingen mogelijk naar bijvoorbeeld Durban of Victoria Falls.

British_Airways_So_2803633b

Zuid-Afrika: de wereld in één land

Nog steeds neemt het aantal bezoekers vanuit Nederland aan Zuid-Afrika gestaag toe. Ik ken het land inmiddels al van drie bezoeken en zelden heb ik zo’n veelzijdige bestemming gezien. Naast safari is er zo veel meer te beleven. Een rondreis door het land is letterlijk een trektocht door vele werelden. En het helpt natuurlijk ook dat je overnachtingen en maaltijden in Zuid-Afrika meer dan betaalbaar zijn.

mijn-zuid-afrika-app

Gratis Zuid-Afrika Tripplanner!

Om je te inspireren heeft het Zuid-Afrikaans Verkeersbureau een super geavanceerde tripplanner online gezet. Het is een site waarop je zelf je eigen rondreis in elkaar kan zetten, waarbij je continue geïnspireerd wordt met nieuwe ideeën, leuke hotels, tours en restaurants. Ga er maar eens mee aan de slag en merk hoe verslavend het is om zo aan je vakantie te knutselen.

Vragen?     Stuur me een berichtje hier of hier, ook voor alleen info.


Heb jij al plannen voor Zuid-Afrika?

Een gedachte aan “Zuid-Afrika tickets nu spotgoedkoop!

  1. Pingback: Zuid-Afrika 16-daagse rondreis: €1099! - TravelKees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.