TravelKees

Emirates naar Bali: nu super voordelig!

Emirates maakt een enorme ontwikkeling door. Sinds deze luchtvaartmaatschappij sinds een paar jaar vanaf Schiphol vertrekt (en nu al weer 2x per dag) is er een hele reeks bestemmingen op diverse continenten met slechts één stop super goed en voordelig bereikbaar geworden. Denk daarbij aan landen als Sri Lanka, Tanzania, Mauritius en Australië /Nieuw-Zeeland. En deze week werd een lang verwachte nieuwe bestemming van Emirates aangekondigd: vanaf 2 juni zal er een dagelijkse vlucht vanuit Dubai op Bali worden uitgevoerd. En het gekke is, dat ik zelfs nog verbaasd was dat Bali nog geen bestemming was van Emirates.

emirates naar bali

Ticket Emirates naar Bali nu goedkoop: €699!

En natuurlijk kan je direct al de tickets met Emirates naar Bali boeken. Boek je vóór 1 april, dan lukt dat voor een flink aantal vertrekdata nog voor het speciale introductietarief van €699. Hoe eerder je er bij bent, uit hoe meer vertrekdata je kunt kiezen.

 

emirates naar bali

De tijd vliegt!

Op verschillende reizen naar het Verre Oosten heb ik de langere vluchtduur totaal niet als onprettig ervaren. Je hebt een ruime stoel tot je beschikking met meer dan voldoende beenruimte en er staat een compleet entertainmentprogramma tot je beschikking, waarvoor de gratis headset al op je stoel klaarligt bij het instappen. Reis je met kinderen, dan ontvangen zij een rugzakje met daarin allerlei speeltjes en kleurboeken om ze weer voor een tijdje bezig te houden, maar ook voor hen biedt de geavanceerde inflight entertainment een oceaan aan afleiding. Na een vlucht van 8 uur tussen Dubai en Jakarta slaakte mijn zoon bij de landing uit: “Wat, zijn we er nu al?” 

 

Zelfs business class is betaalbaar

emirates naar baliNu vind ik het vliegen met Emirates in de Economy Class qua luxe al een feest. Maar in de Business Class word je pas echt goed in de watten gelegd, waarbij je zelfs van en naar de luchthaven wordt gebracht met een limousine service. En het ticketprijs voor Bali is tijdens de actieweken slechts €1999.

 

Bali traveldeal

Bali, het eiland van de goden

Bali is één van de meest complete vakantiebestemmingen die ik kan bedenken. Op een oppervlakte van zeg maar Groningen en Friesland bij elkaar vind je een enorme verscheidenheid aan landschappen, stranden, vulkanen, tempels, festivals en andere uitingen van cultuur. Je vindt er drukke toeristenstranden en winkelcentra bij Kuta, maar ook idyllische tropische strandjes en overal kleinschalige boutiquehotelletjes. En overal staat alles in het teken van het Balinese hindoeïsme. Bali is de reis van 18 uur dubbel en dwars waard, maar ook jij zult bij het verlaten van de Airbus van Emirates een beetje weemoedig verzuchten “wat nu al?”  Wedden?

Vragen?     Stuur me een berichtje hier of hier, ook voor alleen info.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.