Het programma Wie is de Mol draaide in 2015 in Sri Lanka. Als jij de serie ook gevolgd hebt, dan kan het niet anders of je moet zwaar onder de indruk zijn geraakt van de schoonheid van dit land. En het leuke is, dat het helemaal niet duur hoeft te zijn om al dat schoons met eigen ogen te gaan zien. Voor iedereen die zin heeft gekregen om nu zelf Sri Lanka te zelf te gaan ontdekken, ben ik op zoek gegaan naar een mooie scherpe aanbieding.

sri lanka traveldeal

TRAVELDEAL:  SRI LANKA

DE FACTS

Vertrekdatum    8, 9 en 13 mei

Aantal dagen /nachten    9 dagen /7 nachten

Vliegticket   Amsterdam – Colombo v.v. met Emirates

Bagage   Handbagage en ruimbagage (tot 30kg!) mogen gratis mee

Verzorging    logies en ontbijt

Transfer   is inbegrepen

sri lanka traveldeal

Je accommodatie    Paradise Holiday Village**  Het hotel ligt aan de hotelstrip ten noorden van het centrum van Negombo, op korte afstand van het strand. Langs deze weg  vind je verschillende restaurantjes, winkels en barretjes. Het is een kleinschalig hotel met eigen zwembad en gratis WiFi.

sri lanka traveldeal
sri lanka traveldeal

Min. deelname    2 personen

Weersverwachting     31° Celsius

Prijs    € 769  per persoon

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht Schiphol – Colombo en v.v. per Emirates (overstap in Dubai)
  • Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstofheffing
  • 7 Overnachtingen met ontbijt
  • Vervoer van handbagage en ruimbagage (30kg)
  • Transfers van en naar de luchthaven
sri lanka traveldeal

Op excursie?

De hoofdstad Colombo ligt op ongeveer 45 minuten rijden van het hotel verwijderd. Het beste regel je een taxi waarmee je een dagtarief afspreekt. Reken op ongeveer 20 tot 30 euro en je krijgt alle bezienswaardigheden te zien.


Tip van TravelKees:

sri lanka traveldeal

Wil je echt iets van Sri Lanka zien, ‘misbruik’ dan deze aanbieding voor de voordelige vlucht, transfer bij aankomst en regel vanuit het hotel een meerdaagse tour die je door de binnenlanden langs alle hoogtepunten van Sri Lanka voert: de rots van Sigiriya, de tempels van Polonnaruwa, de oude hoofdstad Kandy, de theeplantages van Nuwara Eliya, het romantische bergresort Ella, de bountystranden in het zuiden en het VOC stadje Galle. Geef wel even bij het hotel aan voor hoe veel dagen je wegblijft, zodat je kamer beschikbaar blijft voor als je van de tour terug komt.

sri lanka traveldeal