De lente is nu dan wel zo’n beetje begonnen lijkt me. Ook in de Middellandse Zee zie je nu de temperaturen met de dag stijgen. Je kan er dus gerust op rekenen dat je over een goede maand daar al met gemak in je zwembroek op het strand kan liggen. Maar als je daar geen zin in hebt, dan kan je natuurlijk ook je vakantiebestemming gaan ontdekken. Met je eigen huurauto. En dat is dan weer het mooie van deze aanbieding voor Rhodos, want daarbij heb je alles voor één bedrag geregeld: tickets, appartement en je eigen auto. Die staat op de luchthaven al voor je klaar. Optimale vrijheid dus! 

TRAVELDEAL:  RHODOS

DE FACTS

Vertrekdatum    16 april

Aantal dagen /nachten    8 dagen /7 nachten

Vliegticket   Amsterdam – Rhodos v.v. met een Boeing 737-800 van Corendon Airlines

Bagage   Handbagage mag gratis mee (tot 10kg), ruimbagage kan je direct bij reservering bijboeken

rhodos traveldeal

Verzorging    logies

Transfer   met je eigen huurauto rijd je van de luchthaven naar je hotel

Je accommodatie    Appartementen Emerald liggen op ca. 300 meter van het strand, tussen de sfeervolle centra van Kremasti en Trianta in. Het drukkere Rhodos stad vind je op ca. 8 km. Het is een nieuw, gemoedelijk complex met een tuin, waarin twee zwembaden tot je beschikking staan.

rhodos traveldeal
rhodos traveldeal


Weersverwachting    
 22° Celsius

Min. deelname    2 personen

Prijs    € 305  per persoon


Wat is inbegrepen?

  • Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstofheffing
  • 7 Overnachtingen in een studio
  • Vervoer van handbagage (10kg)
  • Huurauto cat. A (Suzuki Alto of gelijkwaardig).

Tips van TravelKees:

rhodos traveldeal

Je kan op Rhodos veel doen met je huurauto. Aan de oostkust vind je het plaatsje Kallithea. Het was ooit bekend vanwege zijn geneeskrachtige bronnen. De gebouwen hiervan zijn onlangs prachtig gerenoveerd en een bezienswaardigheid op zich zelf. En komt alles je daar een beetje bekend voor, dan ben je waarschijnlijk een filmfan, want er zijn opnames van beroemde films als The Guns of Navarone en Zorba de Griek op deze plek gemaakt. Om je uitje hiernaartoe compleet te maken vind je er een hippe taverna met een gezellig strandje.

Extra mogelijkheden:  Voor enkele euro’s per persoon kan je je auto verder upgraden naar een Opel Corsa of een Ford Focus.

rhodos traveldeal