In februari zijn voor drie busreizen naar Praag de prijzen verlaagd. Volgens het programma 3 Op Reis wellicht de mooiste stad van Europa. Nog nooit met eigen ogen gezien? Op deze trip zie je alle highlights van de stad op een super efficiënte manier. Stap op in een stad bij jou in de buurt en laat je heerlijk 4 dagen lang rondleiden langs alle plekken die deze stad zo uniek maken.

praag traveldeal

TRAVELDEAL:  PRAAG

DE FACTS

Vertrekdatum    13, 19, 20 februari

Aantal dagen /nachten    4 dagen /3 nachten

Opstapplaatsen    Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Breda, Hengelo

praag traveldeal

Bagage   Handbagage en één koffer per persoon gaan gratis mee

Verzorging    logies en ontbijt

Programma

Dag 1   Vanaf de opstapplaats wordt je naar een centraal wisselpunt gebracht. Vanaf daar via de Duitse snelwegen vlot richting Praag, waar je in de avond aankomt

Dag 2  Na het ontbijt is er een rondleiding door het stadcentrum. De middag is ter vrije besteding. Facultatief kan je aan een georganiseerd avondprogramma deelnemen. Maar je kan natuurlijk ook zelf op ontdekking uitgaan

praag traveldeal

Dag 3  In de ochtend, na het ontbijt, neemt de gids je mee naar de Joodse wijk met onder andere een bezoek aan het zeer fotogenieke Joodse kerkhof. De middag en avond zijn wederom vrij, maar je kan ook deelnemen aan extra georganiseerde excursies.

Dag 4  Na het ontbijt maakt de touringcar nog een mooie rit door de fraaiste wijken van Praag, waarna de terugreis wordt aangevangen. Aankomst in de avond.

praag traveldeal
Een bierbad in een echte bierspa kan alleen in Praag!

Min. deelname    2 personen

Weersverwachting     3° Celsius

Prijs    € 139  per persoon

Wat is inbegrepen?

  • Reis per touringcar Nederland – Praag v.v.
  • Drie overnachtingen in een middenklasse hotel
  • Accommodatie op basis van een tweepersoonskamer met bad of douche en toilet
  • Ontbijt in het hotel op dag 2, 3 en 4
  • Vervoer van handbagage
  • De ochtendexcursies op dag 2 en 3 onder leiding van een Nederlandssprekende gids.
praag traveldeal

Op excursie?

Er worden diverse extra excursies georganiseerd, zoals een boottocht over de Moldau, een avondwandeling door de Praagse burcht en een folkloreavond.

Tips van TravelKees:

praag traveldeal

Op zoek naar een koopje? Kijk eens rond op de markt in de Havélskastraat, waar al sinds de Middeleeuwen de bekendste markt van Praag wordt gehouden. Er is van alles, bloemen, groente, kleding, speelgoed en tal van prullaria.