Het tropische Phuket is een heerlijk toevluchtsoord in het gastvrije Thailand. En met de super efficiënte vlucht van Emirates met slechts één overstap in Dubai vermijd je de drukte op de luchthaven van Bangkok.  Zo voel je binnen 18 uur de tropische warmte als een deken over je heen vallen.

Maar Phuket is ook een prima uitvalsbasis voor de leukste excursies naar bijvoorbeeld de regenwouden van Khao Sokh of het idyllische eilandje Koh Phi Phi.

TRAVELDEAL:  PHUKET

DE FACTS

Vertrekdatum    12, 16, 23, 26 mei

Aantal dagen /nachten    10 dagen /7 nachten

Vliegticket   Amsterdam – Phuket v.v. met Emirates

Bagage   Handbagage en ruimbagage (tot 30kg!) mogen gratis mee

Verzorging    logies en ontbijt

Transfer   is inbegrepen

Je accommodatie    Kamala Beach Resort****   Het hotel ligt direct aan het rustige strand van Kamala Beach en op ca. 500 meter van het kleine dorp Kamala. De minimum leeftijd is 15 jaar, dus ongestoord genieten zonder kids.

phuket
phuket

Min. deelname    2 personen

Weersverwachting     32° Celsius

Prijs    € 869  per persoon

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht Schiphol – Phuket en v.v. per Emirates (overstap in Dubai)
  • Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstofheffing
  • 7 Overnachtingen met ontbijt
  • Vervoer van handbagage en ruimbagage
  • Transfers van en naar de luchthaven
phuket

Op excursie?

Phuket zelf, maar ook de directe omgeving van het eiland lenen zich uitstekend voor het maken van excursies: Koh Phi Phi is slechts één van de idyllische uit kalksteen opgetrokken eilanden die je bezoek verdienen. Of maak een rondvaart per longtailboot door de Baai van Phang Nga, waar je ook langs het bekende ‘James Bond Eiland’ vaart. En de doorgewinterde reiziger die trekt zijn eigen plan. Thailand is inmiddels prima te doen met een huurauto.


Tip van TravelKees:

phuket

Leuk, impulsief zo’n heerlijke reis boeken. Maar vergeet niet de status van je inentingen te controleren. Welke zijn nog geldig en wat heb je extra nodig? Malaria is in ieder geval zo goed als uitgebannen in dit gebied, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Heb je je prikken allemaal gehad? Vergeet dan niet een bezoek te brengen aan het indrukwekkende regenwoud van Khao Sokh, een paar uur verderop. Heb je zelf een auto dan kan je tot de ingang komen, maar wil je echt van het park genieten, boek dan voor een kanotocht, een bamboe raft of ga mee met de rangers op een trektocht. Er zijn zelfs 2-daagse excursies mogelijk waarbij je in het park overnacht.