Paradores in Spanje, dat zijn luxe staatshotels op bijzondere locaties en veelal ook in historische gebouwen zoals kastelen, kloosters of haciënda’s. Het zal je dan ook niet verbazen dat de hotels flink in trek zijn bij toeristen om hier te overnachten. De prijs is er dan ook wel naar, niet zelden is de kamerprijs meer dan 200 euro per nacht.

Maar niet als je deze aanbieding boekt. Startend aan de nog rustige Costa del Azahar, leg je een aantrekkelijke route af langs de Middellandse Zeekust, die eindigt aan de kust van Andalusië, in Nerja. 

TRAVELDEAL:  PARADORES IN SPANJE

 

DE FACTS

Vertrekdatum   5, 12, 19 en 26 april + 4, 11, 18 en 25 oktober

Aantal dagen /nachten    8 dagen, 7 nachten

Vliegticket   niet inbegrepen

paradores in spanje traveldeal

Programma  

Dag 1 en 2  Benicarló  Deze plaats is binnen enkele uren te bereiken vanuit Barcelona of Reús. De parador ligt vlak bij de zee in een prachtige tuin.

Dag 3  Benicarló – Valencia (ca. 140 km) De parador El Saler ligt even ten zuiden van het bruisende Valencia in een natuurgebied en heeft een eigen golfbaan. Ook zijn er uitgebreide spamogelijkheden.

paradores in spanje traveldeal

Dag 4  Valencia – Jávea (ca. 110 km)  De stad Jávea bezit een oud historisch centrum waar het heerlijk dwalen is. De parador van Jávea vind je op een prominenten plek aan zee, direct aan het strand midden tussen exotische tuinen. Een ideale plek om tot rust te komen.

Dag 5  Jávea – Lorca  (ca. 230 km)  Je passeert steden als Alicante en Murcia en eindigt vandaag wat verder landinwaarts in Lorca, te midden van prachtige landschappen waarop je vanuit de hoger gelegen parador een fantastisch uitzicht hebt.

Dag 6 en 7  Lorca – Nerja  (ca. 300 km) We zijn inmiddels in de zuidelijkste provincie Andalusië aangekomen en eindigen met twee nachten in de ook weer prachtig gelegen parador van Nerja.

paradores in spanje traveldeal

Je rijdt elke dag zelfstandig aan de hand van een Nederlandstalige routebeschrijving en bepaalt zelf je tijdsindeling. De huurauto is nog niet inbegrepen.

Min. deelname    2 personen

Weersverwachting     tot 28° Celsius

Prijs    € 395  per persoon

Wat is inbegrepen?

  • 7 overnachtingen op basis van tweepersoonskamer in 3- en 4-sterrenhotels
  • 7 keer ontbijtbuffet
  • Nederlandstalige routebeschrijving en informatie
paradores in spanje traveldeal
paradores in spanje traveldeal

Niet inbegrepen:

  • vliegticket en autohuur  (informeer naar gunstige vroegboekprijzen!)
  • entreegelden
  • overige maaltijden

Extra mogelijkheden
– Dineer stijlvol in alle paradores: voor slechts € 199 euro per persoon extra staat er elke avond een heerlijk diner voor je klaar.

paradores in spanje traveldeal

Tip van TravelKees:

Zijn de Spaanse kusten niets voor jou, maar ben je vooral geïnteresseerd in de Spaanse kunststeden of wijnregio’s van het binnenland? Daar zijn nl. ook enkele routes te boeken voor 395 euro. Ik stuur je graag de mogelijkheden toe.

paradores in spanje traveldeal