Ik krijg vaak te horen dat er geen voordelige vakantiemogelijkheden meer zijn tijdens de schoolvakanties. De meivakantie is bij uitstek de beste periode om een het voorjaar in te luiden en alvast een voorproefje op de zomer te nemen. De Ardèche is een bij Nederlanders zeer geliefde streek in Frankrijk. Hier vind je de bij ons zo populaire kleinschalige boerendorpjes midden in een prachtig landschap. En je rijdt er in één dag naar toe. Ik vond deze aanbieding voor een verblijf op een camping waar je bij een gezin met 2 kinderen per persoon per nacht in een chalet niet meer dan 6,75 euro per persoon per dag betaalt. En met de rest van je geld ga je gewoon lekker vakantie vieren!

TRAVELDEAL:  ARDÈCHE

DE FACTS

Reisperiode    2 tot 9 mei

Aantal dagen /nachten    8 dagen /7 nachten

Reisafstand   vanaf Utrecht met de auto ca. 1067 km

ardeche traveldeal

Vervoer    Meest praktisch is met de auto, maar ook vliegen naar Lyon, Marseille of Montpellier en verder met een huurauto. Lekker snel…

Je accommodatie  Vakantiepark Le Domaine d’Imbours is een nogal uitgestrekt vakantiedomein midden in de Ardèche, bij de plaats Larnas. Het ligt midden in een rustige en bergachtige omgeving. Tot het park behoren twee enorme waterparken met zwembaden, sensationele glijbanen en kinderbaden. Alles voor het hele gezin!

ardeche traveldeal

Verzorging    logies

Min. deelname    2 volwassenen en 2 kinderen

Weersverwachting    22° Celsius

Prijs    € 189 euro per week, voor een chalet

ardeche traveldeal