Malta is één van de weinige bestemmingen in de Middellandse Zee waar een stedenreis en een strandvakantie hand in hand gaan. Met als grootste gemene delers het fikse aantal zonne-uren én de ongekende uitgaansmogelijkheden. In Sliema zit je precies overal tussen in: overdag pak je de ferry die je in nog geen 10 minuten naar de oude stad Valletta brengt, boven op de machtige bastions. Aan de andere kant vind je (op wandelafstand) St.Julians met het internationaal befaamde Paceville voor een uitbundig nachtleven. Lees snel verder hoe je voordelig 8 dagen Malta aanbiedingen kan boeken.

Laatste update: 29 mei 2019


Voordelige Malta aanbiedingen

Reis je buiten de schoolvakanties om, dan is het mogelijk om voor minder dan 250 euro per persoon een weekje Malta te scoren. De beste prijzen vind je op vluchten vanaf Eindhoven, Maastricht of Brussel, maar soms vind je vanaf Amsterdam ook goede deals voor 8 dagen Malta.


een smal straatje in de binnenstad van Valletta, Malta
Een verstild straatje in Valletta, de oude hoofdstad van Malta

Reistijd naar Malta

De vliegreis neemt ongeveer 3 uur in beslag als je een directe vlucht hebt. Vluchten worden uitgevoerd door Air Malta, Transavia en Ryanair.


Accommodatie op Malta

Een voorbeeld van een appartement dat veel gebruikt wordt in goedkope aanbiedingen is Apartotel Bayview; het ligt aan de boulevard van Sliema met prachtige uitzichten over de skyline van Valletta aan de overkant van de baai. Het zwembad ligt strategisch boven op het dak, waarvandaan je ook de mooiste uitzichten hebt.


dakterras en zwembad met uitzicht vanaf appartementen Bayview in Malta over de haven, 8 dagen Malta aanbieding

Zoek hier voordelig 8 dagen Malta last minute

Als je op zoek gaat naar voordelige aanbiedingen voor 8 dagen Malta, check dan de volgende reisorganisaties:

Vakantie Malta

Wat is inbegrepen in een pakketreis?

  • Retourvlucht naar Malta
  • Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstofheffing
  • 7 Overnachtingen in een hotel of appartement
  • Vervoer van handbagage (10kg)
  • Transfers van en naar de luchthaven

blauw en geel gekleurde bootjes in de haven van Marsaxlokk, Malta
Voor deze bootjes ga je naar de haven van Marsaxlokk.

Tips van TravelKees

Ga niet naar Malta als je een echte strandvakantie wilt houden. Zandstranden zijn zeer schaars op Malta. In veel gevallen moet je er met de bus naar toe. Wil je zeker zijn van een hotel aan het strand, check dan de reizen die naar de plaats Mellieha gaan. Deze plaats heeft het enige zandstrand van Malta.

Beste reisgids voor Malta:


Op zo’n klein oppervlak valt er nog behoorlijk veel te zien op Malta. Trek er op uit met een huurauto en ontdek zelf op je eigen tempo de verstilde stadjes in het binnenland, parkeer bij een afgelegen baai voor een verfrissende duik of zet je auto op de pont naar Gozo om nog meer te ontdekken.


All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

Malta bestaat uit drie eilanden: Malta zelf is het hoofdeiland en tevens het grootste eiland van de archipel. Dan vaart er elk half uur een veerboot naar het nabijgelegen Gozo. Dit eiland is nog een flinke slag kleiner. Het is bekend vanwege de vele wandelmogelijkheden. En nog veel kleiner is Comino. Je vaart er aan voorbij met de ferry naar Gozo. Het eiland telt één hotel en is beroemd om haar “Blue Lagoon”, een ondiepe baai waar je heerlijk kan snorkelen.bootjes in de blue lagoon bij Comino, Malta, 8 dagen Malta
In de Blue Lagoon bij Comino kan je naar hartelust snorkelen.