Zoek je op korte afstand een mooi Spaans eiland waar je behalve de mooiste stranden ook nog een mooi achterland vindt, een stad die zich qua sfeer kan meten met steden als Barcelona of Valencia, waar je een ruime keuze hebt uit mooie accommodaties en gezellige restaurants en waar je een prachtig berglandschap vindt voor wandelingen of fietstochten, ga dan naar Mallorca.

Het klinkt misschien een beetje on-origineel, maar iedereen die voor het eerst op Mallorca komt met bepaalde verwachtingen is aangenaam verrast door de verscheidenheid die je op dit eiland vindt. En de korte vliegreis (nog geen 2 uur) maakt de reis erheen ook niet zo heel duur. Voor in de lente vond ik deze aanbieding voor een reis met verblijf in een viersterren accommodatie aan de oostkust van het eiland, in het gezellige plaatsje Cala d’Or, bekend om haar intieme stranden en diepe baaien.

mallorca traveldeal

TRAVELDEAL:  MALLORCA

DE FACTS

Vertrekdatum    24 april

Aantal dagen /nachten    8 dagen /7 nachten

Vliegticket   Amsterdam – Palma de Mallorca v.v. met een Boeing 737 van TUI

Bagage   Handbagage mag gratis mee (tot 10kg), ruimbagage kan je direct bij reservering bijboeken

mallorca traveldeal

Verzorging    logies  (ontbijt, halfpension, volpension en all inclusive tegen meerprijs)

Transfer   is inbegrepen

Je accommodatie    Aparthotel Club Martha’s**** is een ruim opgezet vakantiecomplex met voor elk wat wils: tegen een meerprijs kan je een maaltijdenplan bijboeken, er zijn diverse faciliteiten voor wie hier met de kinderen naar toe komt zijn er zwembaden en speeltoestellen. Het strand is niet ver weg en eet je niet in het hotel, dan zijn er plenty restaurants dichtbij of verderop in het centrum van Cala d’Or.

mallorca traveldeal

mallorca traveldeal

Min. deelname    2 personen

Weersverwachting     22° Celsius

Prijs    € 249  per persoon

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht Schiphol – Palma de Mallorca en v.v. per Arkefly
  • Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstofheffing
  • 7 Overnachtingen in een studio
  • Vervoer van handbagage (10kg)
  • Transfer van luchthaven naar accommodatie v.v.

mallorca traveldeal

Op excursie?

Wil je city trippen zoals je dat in Barcelona zou doen, ga dan naar Palma de Mallorca. Een uurtje rijden met de auto en je bent in een heerlijke mediterrane stad, compleet met kathedraal aan het water, jachthaven, en zelfs een eigen ramblas.


Tips van TravelKees:

mallorca traveldealWil iets actiefs doen op Mallorca? Huur dan een auto om alle windstreken van het eiland te verkennen. Zelf vind ik een tocht door het westen van Mallorca het allermooist. Hier vind je een ongerept berggebied met enkele verstopte strandjes zoals het Playa es Pareis of het stadje Soller, dat in een dalkom midden tussen de bergen ligt met een eigen treinverbinding naar Palma.

mallorca traveldealOok gaat er een tram naar het een paar kilometer verderop gelegen Puerto de Soller, de enige badplaats aan de hele westkust.

Vergeet verder niet te stoppen in de noordelijke badplaats Port de Pollensa, waar vandaan je met een gehuurde mountainbike het noordwestelijke schiereiland Cap de Formentor kan attaqueren.

Extra mogelijkheden:  In je accommodatie kan je elke verzorging vooraf al bijboeken logies-ontbijt, halfpension, volpension of all inclusive.

mallorca traveldeal