Londen: een metropool van wereldformaat, op slechts één uur vliegen hier vandaan. Van de traditionele highlights als Buckingham Palace tot de hippe modezaakjes en bruisende clubs, je city trip zal vele gezichten kennen. En natuurlijk ben ik weer op zoek geweest naar leuke pakketprijsjes waarbij je veel voor weinig krijgt. In dit geval is dat een vliegticket, twee hotelovernachtingen, ontbijt, een gratis Oyster Card (de OV chipkaart van Londen) met een tegoed van 10 pond, een gratis cruise over de Theems én een gratis 100% Stedengids van Londen vol met verrassende stadswandelingen.

Traveldeal:  LONDEN

DE FACTS

Vertrekdatum    16 maart

Aantal dagen /nachten    3 dagen /2 nachten

Vliegticket   Amsterdam  – Londen Gatwick  v.v. met Garuda

Bagage   Handbagage mag gratis mee, ruimbagage ook gratis, tot 23kg

Transfers    Niet inbegrepen; kan wel bijgeboekt worden.

Je accommodatie  Hotel 65**  is een vriendelijk B&B-stijl hotel en ligt in de wijk Hammersmith, op 5 minuten lopen vanaf de metrohalte. Er is een receptie en een ontbijtruimte. Zoals in de meeste Engelse hotels kan je ook hier op je kamer zelf koffie en thee zetten. Douche en wc op de kamer.

londen traveldeal
londen traveldeal

Verzorging    logies en ontbijt

Min. deelname    minimaal 2 personen

Weersverwachting     13° Celsius

Prijs    € 199 euro p.p.

Wat is inbegrepen?    *retourvlucht  *3 overnachtingen in 2-persoonskamer *vervoer van handbagage en ruimbagage  *ontbijt  *gratis Theems cruise *gratis Oyster Card t.w.v. 10 Pond *gratis 100& Stedengids van Londen

traveldeal londen
londen traveldeal

Tip van TravelKees:  

Een typisch Brits museum is het Sherlock Holmes Museum in Baker Street. Erg leuk om door het Victoriaanse woonhuis heen te lopen en zo in de slaapkamers van Sherlock en Watson verzeild te raken. Weer eens iets anders dan de Tate Gallery, en kan tóch nog zeggen dat je in een museum geweest bent. En het kost je hooguit een half uur van je tijd.