Ik heb echt weer een superdeal gevonden, met de lowcost vrienden van Ryanair, die nooit te beroerd zijn voor een stuntprijsje. Een budget stedentrip naar de heerlijke stad Lissabon aan de oevers van de Taag. Neem een voorschot op de lente, pak geen koffers vol kleren in, want dat kost je bij Ryanair dan bijna al weer meer dan je ticket alleen.

Klim door de straatjes van de wijk Alfama naar het Castelo de San Jorge, vanwaar je een subliem uitzicht hebt over de stad; neem een trammetje dwars door de kronkelige straatjes, een waar experiment. Of pak een locale trein naar de badplaats Cascais of weer een andere trein naar de bergpaleizen van Sintra. Alles op slechts een half uur rijden.

TRAVELDEAL:  LISSABON

DE FACTS

Vertrekdatum    3 maart

Aantal dagen /nachten    3 dagen /2 nachten

Vliegticket   Eindhoven – Lissabon met Ryanair

Bagage   Handbagage mag gratis mee, ruimbagage kan je direct bij reservering bijboeken, maar zou ik niet doen voor drie dagen.

lissabon traveldeal

Verzorging    logies

Transfer    niet inbegrepen

Je accommodatie    Pensao Modelo  midden in het oude centrum van Lissabon. Houd voor ogen dat je hier echt alleen komt om te slapen en te douchen.

lissabon traveldeal
lissabon traveldeal

Min. deelname    2 personen

Weersverwachting     19° Celsius

Prijs    € 92  per persoon

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht Eindhoven – Lissabon en v.v. per Ryanair
  • Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstofheffing
  • 2 Overnachtingen
  • Vervoer van handbagage

Op excursie?

lissabon traveldeal
Sintra

Je excursies buiten de stad regel je in Lissabon zelf. Pak bijvoorbeeld de trein naar Sintra. Dit is een bergdorp even ten noorden van de stad en stap na een half uur in een heel andere wereld weer uit. De mooiste paleizen en tuinen liggen buiten het centrum van dit attractieve stadje. Je kan ook zelf een auto huren om er naar toe te rijden en om meer van de omgeving te zien

Tips van TravelKees:

In Lissabon rijden vele trammetjes kris kras door de stad. De leukste lijn vind ik nummer 28, die vanuit de benedenstad de wijk Alfama bestijgt al piepend, krakend en zuchtend. Daar kan geen bustour tegenop!

lissabon traveldeal