Ook weer eens zin in een lekker luie Griekse vakantie? Dan moet je deze TravelDeal naar het zonnige eiland Kos niet missen. Geen lastminute korting, maar vroegboekkorting als je nu boekt en op 28 mei kan vertrekken. Op Kos hoeft niets, mag alles. Kos-stad is nog altijd die gezellige vakantieplaats met het intieme haventje en een prima strand voor de deur. Waar je ook nog steeds per fiets leuke tochtjes in het achterland kan maken, maar net zo gemakkelijk gebruik je die fiets om naar de winkel te gaan om de koelast van je appartement mee te vullen. Of je gooit je handdoek in het mandje op weg naar het strand.

TRAVELDEAL:  KOS

DE FACTS

Vertrekdatum    28 mei

Aantal dagen /nachten    8 dagen /7 nachten

Vliegticket   Schiphol – Kos v.v. met TUI en/of Transavia

Bagage   Handbagage mag gratis mee (tot 10kg), ruimbagage kan je direct bij reservering bijboeken

13401J

Verzorging    logies

Transfer    inbegrepen

Je accommodatie    Appartementen Emmanuel    gemoedelijk appartementencomplex op 400 meter van het strand en 1500 meter van het centrum van Kos Stad. Zwembad en buitenbar aanwezig. Je verblijft in een 2-kamerappartement.

kos
kos

Min. deelname    2 personen

Weersverwachting     25° Celsius

Prijs    € 194  per persoon

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht Amsterdam – Kos en v.v. per ArkeFly en Transavia
  • Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstofheffing
  • 7 Overnachtingen in tweekamerappartement
  • Transfers van en naar de luchthaven op Kos
  • Vervoer van handbagage (10kg)
kos13

Op excursie?

Zoals hierboven al genoemd, pak je al snel de fiets om iets van de directe omgeving van Kos stad te zien. Verder zijn er boottochten mogelijk naar de omliggende eilanden Kalymnos, Symi en Rhodos, maar nog dichter bij ligt de Turkse toeristenplaats Bodrum waar je ook met een bootje kan komen.

kos