Ben je klaar met de winter? Last-minutes naar de zon zijn niet goedkoop momenteel met de krokusvakantie voor de deur. Maar voor wie even geduld kan opbrengen, kan zich nu voor weinig geld al wel vast van een voordelig plekje in de zon verzekeren. Dan heb je in ieder geval wat om naar uit te kijken en dat houdt je het laatste restje winter nog wel op de been. 

Zon, zon en zon (en best wat wind), dat is wat je van Fuerteventura kan verwachten. Het is een echt woestijn-eiland met weinig begroeiing, veel zand, en daarmee ook oneindige zandstranden. Maar je kan natuurlijk ook volop genieten van je resort en gewoon de hele week niets doen. Dat mag namelijk tijdens je vakantie. En nog een laatste tip: wil je helemaal onbezorgd op vakantie? Check dan verderop nog even wat de extra prijs is voor all-inclusive. Hoef je ook de hele week geen boodschappen meer te halen.

TRAVELDEAL:  FUERTEVENTURA

DE FACTS

Vertrekdatum    26 maart

Aantal dagen /nachten    8 dagen /7 nachten

Vliegticket   Amsterdam – Fuerteventura v.v. met een Boeing 737 van TUI

Bagage   Handbagage mag gratis mee (tot 10kg), ruimbagage kan je direct bij reservering bijboeken

fuerteventura traveldeal

Verzorging    logies  (all inclusive tegen meerprijs)

Transfer   is inbegrepen

Je accommodatie    Hotel Castillo Beach***  het complex ligt wat hoger landinwaarts, waardoor de ligging rustig is, en je een fraai uitzicht over Caleta de Fuste hebt. De appartementen van Castillo Beach zijn gebouwd in een typische Canarische stijl.

fuerteventura traveldeal
fuerteventura traveldeal

Min. deelname    2 personen

Weersverwachting     23° Celsius

Prijs    € 340  per persoon

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht Schiphol – Fuerteventura en v.v. met TUI
  • Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstofheffing
  • 7 Overnachtingen
  • Vervoer van handbagage (10kg)
  • Transfer van luchthaven naar accommodatie v.v.

Op excursie?

fuerteventura traveldeal

Het dunbevolkte Fuerteventura leent zich prima voor lange wandeltochten langs stranden en baaien, maar pak ook eens de auto om de oude hoofdstad Betancuria te bezoeken, van waar uit je een fraai panorama hebt over grote delen van het eiland. Of breng een bezoek aan de oude vissershaven van El Cotillo.


Tip van TravelKees:

Wil je toch een actieve vakantie op Fuerteventura beleven? Huur dan een 4×4 om zo via onverharde wegen op plekken te komen waar haast niemand komt, zoals bij het oude scheepswrak van de American Star dat voor de westkust aan het Playa de Garcey ligt.

fuerteventura traveldeal

Extra mogelijkheden:  Voor een relatief laag bedrag boek je bij deze aanbieding een all-inclusive pakket bij: de hele week alle maaltijden en drankjes voor slechts 161 euro extra.

fuerteventura traveldeal