Op slechts een paar uur rijden hier vandaan voel je je al een heel eind in het buitenland zitten. De Eifel is een uitgestrekt natuurgebied dat aan de andere kant van de grens met België en Luxemburg naadloos overgaat in de Ardennen. Overal vind je middeleeuwse kastelen en burchtruïnes, vind je uitgestrekte bossen en diepe kratermeren die nog getuigen van de vulkanische oorsprong van dit gebied. Aan het begin van de meivakantie vond ik een hele mooie deal in een luxe bungalow die ik je niet wilde onthouden.

TRAVELDEAL:  EIFEL

DE FACTS

Wanneer boeken?   dit is een tijdelijke aanbieding waarvoor een beperkt aantal bungalows beschikbaar wordt gesteld

Reisperiode    van vrijdag 1 t/m maandag 4 mei

Aantal dagen /nachten    4 dagen / 3 nachten

Reisafstand   vanaf Utrecht met de auto ca. 295 km

eifel traveldeal

Vervoer    met de auto ben je er binnen 3 uur. Kom je met de trein dat is het dichtstbijzijnde treinstation in Dahlem en kan je verder met de bus tot ca. 10 minuten van het park.

Je accommodatie  Vakantiepark Kronenburger See ligt in het Naturpark Nordeifel niet al te ver van Stadtkyll met zijn gezellige dorpskern. Het park heeft enorm veel faciliteiten om het hele gezin te vermaken, waaronder een overdekt zwembad, kinderhuis, speeltuin, sauna en een ponymanege. Maar ook de directe omgeving nodigt uit tot allerlei activiteiten.

eifel traveldeal
eifel traveldeal

Verzorging    logies

Min. deelname    2 volwassenen en 2 kinderen

Weersverwachting    17° Celsius

Prijs    € 58  per week, voor een stacaravan bij bezetting tot 4 personen. 

Boekingskosten    eenmalig €35,-  per boeking

eifel traveldeal

Op excursie?
Kies maar uit: een kastelentocht langs middeleeuwse burchten, een bezoek aan de Romeinse stad Trier, de grens over naar het wandelparadijs van Klein-Zwitserland in Luxemburg, of de wijnhellingen van de kronkelende Moezel.

Tip van TravelKees:

eifel traveldeal

Eén van de leukste plaatsen aan de Moezel is Cochem. De plaats heeft niet alleen een gezellig stadscentrum vol met wijnlokalen en proeverijen, maar op een top van een wijnhelling prijkt ook nog eens een prachtige burcht. Voldoende te zien en doen voor een hele dag hier dus.