Dubai: Stad van de toekomst in volle ontwikkeling. Maar ook stad met veel oude tradities. Wat dacht je van een korte kennismaking voor de prijs van bijvoorbeeld een korte city trip naar Brussel? Ik heb nu op korte termijn plekken gevonden op een 4-daagse reis naar Dubai met verblijf in een prima hotel. Voor slechts 274 euro ga je met eigen ogen zien waarom deze stad zo veel bezoekers trekt.

atlantis-dubai

TRAVELDEAL:  DUBAI

DE FACTS

Vertrekdatum    19 januari

Aantal dagen /nachten    4 dagen /3 nachten

Vliegticket   Amsterdam – Dubai met Transavia

Bagage   Handbagage mag gratis mee, ruimbagage kan je direct bij reservering bijboeken

skydiving-in-dubai-2

Verzorging    logies en ontbijt

Transfer    inbegrepen

Je accommodatie   Holiday Inn Express Jumeirah  -het hotel ligt in Jumeirah en het hotel biedt een gratis shuttle service aan naar het Jumeirah strand, de Mercato Mall, Dubai Outlet Mall en Al Jafiliya metrostation.

holiday-inn-express-dubai
holiday inn express jumeirah -room

Min. deelname    2 personen

Weersverwachting     25° Celsius

Prijs    € 274  per persoon

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht Schiphol – Dubai en v.v. per Transavia
  • Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstofheffing
  • 3 Overnachtingen
  • Ontbijt in het hotel
  • Vervoer van handbagage
  • Transfers van en naar de luchthaven
DSC_0003

Op excursie?

Een populaire excursie gaat per 4WD naar de woestijn, waar je met een ervaren chauffeur de zandduinen bestormt. Veel spektakel! Je komt uit bij een kamp in de woestijn, waar het verder gaat per kameel en waar je bij zonsondergang een heerlijke barbequemaaltijd krijgt voorgeschoteld.

Je kan ook zelf een auto huren.

Dubai-Museum

Tips van TravelKees:

Dubai is een zeer uitgestrekte stad. Als bezoeker krijg je het meeste te zien door (ik weet het, heel toeristisch!) een dagkaart te kopen voor de Big Bus. De dubbeldekkers van Big Bus rijden twee routes: een door de oude stad (langs de souks, de Creek en het Dubai Museum) en een andere lijn gaat langs Jumeirah Beach tot op het Palmeiland. Elk half uur kan je vertrekken bij zo’n 30 toeristische attracties.