Het voorjaar inluiden vanaf de camping aan de Costa Brava. Dat kan straks in de meivakantie supervoordelig met deze knalaanbieding. Want voor €178 heb je een week lang met je gezin de beschikking over een stacaravan met 2 slaapkamers op een camping vlak aan zee. En in de omgeving is ook voldoende te doen voor de actievelingen. Op een uurtje van metropool Barcelona of de majestueuze Pyreneeën. De camping ligt in een rustige omgeving, maar als je wilt uitgaan of winkelen, dan ligt Playa d’Aro om de hoek.

TRAVELDEAL:  COSTA BRAVA

DE FACTS

Reisperiode    meivakantie

Aantal dagen /nachten    8 dagen /7 nachten

Reisafstand   vanaf Utrecht met de auto ca. 1440 km

Vervoer    Je kan de auto pakken, maar je kan ook een voordelig ticket naar Barcelona of Gerona boeken en verder met een huurauto. Daar moet wel budget voor over zijn met deze lage kosten voor de overnachtingen.

Je accommodatie  Camping Cala Gogo  De camping ligt op ongeveer 300 meter van het strand en beschikt over vele faciliteiten, waaronder diverse restaurants, bars en zwembaden. Je overnacht in een 3-kamer stacaravan voorzien van een eigen terras met zitje en eigen douche en toilet.

costa brava traveldeal
costa brava traveldeal

Verzorging    logies

Min. deelname    2 volwassenen en 2 kinderen

Weersverwachting    24° Celsius

Prijs    € 178  per week, voor een stacaravan bij bezetting door 4 tot 6 personen. 

costa brava traveldeal

Op excursie?
De Costa Brava zelf is al een uitgebreide ontdekkingstocht waard: direct al over de Franse grens kom je aan één van de aantrekkelijkste kusten van Spanje, met dan weer een serie intieme strandjes, afgewisseld door weidse baaien met weidse baaien met lange zandstranden. Een wandelpad met fraaie uitzichten over de kust verbindt alle plaatsen, stranden en baaitjes met elkaar.

Tips van TravelKees

barcelona traveldeal

Wil je een dag naar Barcelona, rijd dan met je auto naar het station van Blanes en ga vanaf daar verder met de trein. De auto parkeer je gratis en een treinkaartje is in Spanje nog steeds betaalbaar. Geen files parkeerproblemen in Barcelona en komt aan in het centrum van de stad, op loopafstand van de Ramblas.

costa brava traveldeal

Je zit hier niet ver van de streek waarin Salvador Dali het grootste deel van zijn leven doorbracht. Ben je een fan van deze excentrieke schilder, sta dan vroeg op en doe de Dali Driehoek: begin de dag in het Teatre-Museu Dalí in Figueres. Trek dan naar het pittoreske Portlligat waar je de villa annex atelier van Dali kan bezichtigen en breng op de terugweg nog een bezoek aan het Castell Gala Dalí in Púbol, het kasteeltje dat Dali speciaal inrichtte voor zijn echtgenote en muze Gala.

costa brava traveldeal

Houd je van wandelen? Doe net als ik een etappe van Camino de Ronda. Het is een wandelpad dat langs de hele Costa Brava loopt, vanaf de Franse Grens tot ver na Barcelona.