Rotsvast op nummer 1 in de Top 100 van mooiste steden van de wereld, onlangs door de ANWB uitgeroepen: Parijs. En dat kan ik zeker beamen. Het is niet voor niets dat ik hier al zeker een keer of tien ben geweest. Parijs blijft altijd trekken: alleen al de Thalys weer voorbij ziet schuiven met zijn spitse neus naar het zuiden toe. Maar ben je toe aan een laagdrempelig en voordelig reisje, check dan deze busreis voor 99 euro. Gewoon simpel, lekker achteroverleunen over de snelwegen door België en Frankrijk naar de lichtstad. Je wordt tot aan je hotel gebracht en als je wilt maak je op dag 2 een stadsrondrit mee. Maar je bent natuurlijk altijd vrij om je eigen plan te trekken. Er zijn nu in het voorjaar een flink aantal data afgeprijsd naar 99 euro, dus kijk snel wanneer je weg kunt!

TRAVELDEAL BUSREIS PARIJS

DE FACTS

Wanneer boeken?  Er zijn op aardig wat data goedkope reizen te boeken, maar voor deze prijs wordt natuurlijk niet de hele bus volgeboekt. Snel reageren is dus wel geboden.

busreis parijs traveldeal

Vertrekdatum    20, 27 maart, 3, 10, 13, 17, 20, 24 en 27 april

Aantal dagen /nachten    3 dagen / 2 nachten

Verzorging    logies en ontbijt

Transfer    je wordt tot voor de deur van je hotel gebracht

Je accommodatie   Je overnacht in een toeristenklasse hotel binnen of aan de ring van Parijs; de naam van het hotel hoor je een week van te voren, maar denk in de stijl van een Ibis Hotel.

busreis parijs traveldeal

Min. deelname    2 personen

Weersverwachting     15° Celsius

Prijs    € 99 euro per persoon

Wat is inbegrepen?

  • Reis per touringcar Nederland > Parijs v.v.;
  • 2 overnachtingen in een middenklasse hotel binnen of aan de ring van Parijs;
  • Je verblijft op basis van een 2-persoonskamer met bad of douche en toilet;
  • Ontbijt(buffet) op dag 2 en 3;
  • Stadstour
busreis parijs traveldeal

Programma overzicht

  • Dag 1 Aan het einde van de middag aankomst in Parijs; tijdens de heenreis kan je je inschrijven voor een gezamenlijk diner en een avondprogramma (een ontdekkingstocht of een show). Ga je liefst op eigen houtje Parijs in, laat je dan afzetten bij het hotel.
  • Dag 2 Na een smakelijk Frans ontbijt volgt de stadstour, die je alle highlights van Parijs laat zien. De bus voert je over en langs de bekendste monumenten, boulevards en pleinen. Je ziet de Arc de Triomphe, de Champs Elysées, het Place de la Concorde, het Louvre, de Notre Dame, de Rue de Rivoli en nog veel meer. ‘s Avonds kan je opnieuw dineren op eigen gelegenheid, of georganiseerd door de reisleider. Voor de avond staat de lichttour Parijs (optioneel) op het programma.
  • Dag 3 In de ochtend word je in de gelegenheid gesteld een boottocht over de Seine te maken (kan bij de chauffeur geboekt worden); vervolgens een tour door Montmartre, waarna rond 13.00 uur met de terugreis zal worden aangevangen.
paris traveldeal