Andalusië, het achterland van de Zuid-Spaanse Costa del Sol telt een schat aan bezienswaardigheden, kunststeden, natuurparken en verstilde dorpjes. De mooiste steden zijn nu aaneengeschakeld in deze autorondreis, waarbij je in een week tijd de plekken te zien krijgt waar je al zo veel over gehoord hebt: Granada, Sevilla en Cordoba. Maar je komt ook in dromerige stadjes helemaal off the beaten track. 

Deze rondreis is een bouwsteen, die je moeiteloos toe kan voegen aan je vliegtickets naar Spanje en verder kan uitbreiden met een strandvakantie. 

TRAVELDEAL:  ANDALUSIË

DE FACTS

Vertrekdatum   28, 29, 30 juni, 1, 2, 3, 4, 5, 6 en 7 juli

Aantal dagen /nachten    8 dagen, 7 nachten

Vliegticket   niet inbegrepen

andalusie traveldeal

Programma  

Dag 1  Malaga – Granada  (ca. 125 km); in Granada heb je de mogelijkheid om het Alhambra Paleizencomplex te bezoeken. Tip: regel van te voren je kaartjes hiervoor!

Dag 2  Granada – Jaen – Baeza/Ubeda  (ca. 140 km)  Baeza en Ubeda zijn twee stadjes vol met gebouwen in renaissance stijl; je overnacht hier in een klooster of palacio.

Dag 3  Baeza/Ubeda – Cordoba  (ca. 140 km)  De stad ligt prachtig aan de rivier Guadalquivir, en is wereldberoemd door de Mezquita, een moskee uit de tijd van de Moorse overheersing, die van binnen tot kathedraal is omgebouwd.

Dag 4  Cordoba – Sevilla (ca. 140 km)  Eén van de fraaiste steden van Spanje; er is hier zo veel te zien, dat we er een dag extra blijven.

Dag 5  Sevilla – Jerez de la Frontera  (ca. 90 km)  Jerez is de stad waar de sherry vandaan komt, en dat ruik je overal! Boek een rondleiding door de bodega van Tio Pepe om een goed beeld te krijgen van het productieproces.

Dag 6  Jerez de la Frontera – Arcos de la Frontera – Ronda – Antequera/Cabra  (ca. 200 km) De route van de Witte Dorpen is een prachtige aaneenschakeling van dramatisch gelegen stadjes en fraaie panorama’s. Vroeg opstaan!

Dag 7  Antequara of Cabra – Malaga (ca. 52 of 95 km)  einde van de autorondreis.

Je rijdt elke dag zelfstandig aan de hand van een Nederlandstalige routebeschrijving en bepaalt zelf je tijdsindeling. De huurauto is nog niet inbegrepen

Min. deelname    2 personen

Weersverwachting     tot 32° Celsius

Prijs    € 199  per persoon

andalusie traveldeal

Wat is inbegrepen?

  • 7 overnachtingen op basis van tweepersoonskamer in 3- en 4-sterrenhotels
  • 7 keer ontbijtbuffet
  • Nederlandstalige routebeschrijving en informatie
  • 7 dagen autohuur (type Peugeot 306 of gelijkwaardig)
  • 7 overnachtingen in eenvoudige Casas Particulares

Niet inbegrepen:

  • vliegticket en autohuur  (informeer naar gunstige vroegboekprijzen!)
  • entreegelden
  • overige maaltijden

Extra mogelijkheden
– Verleng je vakantie met een strandvakantie aan de Costa del Sol: dat kan in Torremolinos, Fuengirola, Benalmadena of Estepona.

andalusie traveldeal

Tip van TravelKees:

Ga je naar Granada en wil je zeker het Alhambra bezoeken? Zorg dan dat je ruim van te voren je kaartjes hebt besteld. Vaak zijn ze ter plaatse niet meer te krijgen voor de zelfde dag, of er zijn lange rijen bij de kassa’s.

andalusie traveldeal