Voor een habbekrats een week lang all inclusive genieten aan de plek met de meeste zonne-uren van Europa: de Portugese zuidkust oftewel de Algarve. Ik kwam deze aanbieding vandaag tegen voor een aantal data in april, maar daar is er nu nog maar eentje van over: maandag 20 april. Snel reageren kan dus in je voordeel werken.

TRAVELDEAL: ALGARVE

DE FACTS

Vertrekdatum    20 april

Aantal dagen /nachten    8 dagen /7 nachten

algarve traveldeal
transavia

Vliegticket   Rotterdam – Faro  v.v. met een Boeing 7373 van Transavia

Bagage   Handbagage mag gratis mee tot 10kg, ruimbagage kan je apart bijboeken.

Transfers    inbegrepen vanaf Faro

Je accommodatie  Golden Club Cabanas  Dit is echt een accommodatie voor de rustzoekers gelegen aan de rand van een prachtig natuurgebied aan de minst toeristische kant van de Algarve. Je kijkt uit over een uitgestrekte lagune, waar je de omgeving uitstekend met een fiets kan verkennen.

algarve traveldeal
algarve traveldeal

Verzorging    all inclusive

Min. deelname    minimaal 2 personen

Weersverwachting     22° Celsius

Prijs    € 316 euro p.p.

Wat is inbegrepen?    *retourvlucht vanaf Rotterdam met Transavia  *7 overnachtingen in studio *vervoer van handbagage *all inclusive (ontbijt, lunch, diner, koffie, thee, ijsbuffet van 16 tot 17 uur, mineraalwater, frisdranken, bier, wijn en lokale alcoholische drankjes  *transfers van en naar de luchthaven

Minimum aantal deelnemers:  2 personen

algarve traveldeal


Tip van TravelKees:  
een leuk stadje in de directe omgeving is het iets landinwaarts gelegen Tavira. Echt een plek om aan het eind van de middag wat rond te wandelen langs de waterkant (het stadje wordt door de rivier de Galâo in tweeën gedeeld) en op een terrasje neer te strijken voor een borrel.

algarve traveldeal