Bezoek je binnenkort de Verenigde Staten? Verras je zelf dan eens met een leuke excursie op één van je bestemmingen. Dan komt die stad of dat nationale park nóg meer bij je binnen. In een serie van 7 korte blogs wil ik je op een paar ideeën brengen. In deze blog lees je alles over een helikoptervlucht in Las Vegas.

Laatste update: 30 december 2022

Estimated reading time: 2 minuten


Highlights of the Strip

De eerste keer dat ik in Las Vegas aankwam vergeet ik nooit. Het schemerde al en onze Boeing 777 maakte een ruime bocht boven de stad voordat we landden op McCarran International Airport. Op de achtergrond de door de zonsondergang roze-paars gekleurde lucht en overal onder mij de lichtjes van de hotels, casino’s en het zich voortbewegende verkeer. Dit beeld liet in nog geen 20 seconden een onvergetelijke indruk achter.

Nog indrukwekkender moet het dus zijn om vanuit een helikopter in Las Vegas laag over het MGM Grand Hotel, Caesars Palace en langs de Stratosphere Tower te vliegen. Het liefst natuurlijk bij zonsondergang.

Helikoptervlucht Las Vegas in het gouden uur

Mijn tip voor Las Vegas is dan ook een helikoptervlucht in Las Vegas te boeken. . En doe je dat nog voor vertrek dan hoef je je ter plaatse niet meer zorgen te maken over de beschikbaarheid ervan en ben je zeker van een plek tijdens dat gouden uur wanneer de ondergaande zon de stad in vuur en vlam zet. De tour wordt afgerond met een heerlijk glaasje champagne. Want zo gaat dat in Vegas.

En wat je ook doet, vergeet je camera niet!

Indicatieprijs: vanaf ca. 75 euro per persoon.
Photo by Jacob Surland Fine Art Photographer on Foter.com / CC BY-NC-ND