TravelKees

Circle Line Cruise Manhattan

Bezoek je binnenkort de Verenigde Staten? Verras je zelf dan eens met een leuke excursie op één van je bestemmingen, waardoor die stad of dat nationale park nóg meer bij je binnenkomt. In een serie van 7 korte blogs wil ik je op een paar ideeën brengen.

circle line cruise

Rondje Manhattan

Toen wij voor de eerste keer naar New York gingen, en dan gelijk maar voor een hele week, hadden wij vooraf de stad in allemaal stukjes opgedeeld en ‘deden’ zo elke dag één of twee wijken: Chelsea, Financial District, East Village, etc.  In het begin hadden wij er toen geen moment bij nagedacht dat Manhattan eigenlijk gewoon een half eiland is, dat aan echt alle kanten omgeven wordt door water. En steden zijn vaak het mooist te zien vanaf het water.

Dus toen we op de laatste dag het lumineuze idee kregen om ook eens iets van een rondvaart te boeken, zat de boot van de Circle Line Cruise vol en bleef er daarna te weinig tijd meer over, omdat we anders ons vliegtuig niet meer zouden halen.

circle line cruise

Ik weet nu dat ik op mijn eerstvolgende bezoek aan de Big Apple zo’n Full Island Cruise regel. En wanneer je het kaartje voor vertrek al bestelt, scheelt het je kosten en kan je weer een rij skippen. Je bent echt een hele middag of ochtend (2,5 tot 3 uur) lekker op het water, eigenlijk de enige plek om ook echt de skyline van Manhattan goed te kunnen observeren. En er achter komen dat Manhattan ook werkelijk een eiland is.

En als bonus vaart de Circle Line Cruise ook nog vlak langs het Vrijheidsbeeld, dé attractie die vanaf het water mooier is dan wanneer je er in gaat.

Hoe boeken?    Simpel, stuur me een berichtje hier of hier, ook voor al je New York info over tickets, hotels, shows, etc.

Indicatieprijs: 36 euro per persoon; 24 euro voor kinderen.

 

Meer tours

Lees ook mijn andere tips voor excursies tijdens je reis door de USA:

Tour 1: Helikoptervlucht in Las Vegas

Tour 3: San Francisco per fiets

Tour 4: Rondvlucht boven de Grand Canyon

Tour 5: Beverly Hils Tours

Tour 6: Raften over de Colorado River

Tour 7: Per Airboat door de Everglades

 

 

Een gedachte aan “Circle Line Cruise Manhattan

  1. Pingback: Helikoptervlucht in Las Vegas - TravelKees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.