Als je jouw bestemming, bedrijf of toeristisch produkt in de schijnwerpers wilt zetten, dan biedt TravelKees mogelijkheden voor samenwerking. Ik schrijf over bestemmingen en activiteiten die ik ken en waarvan ik weet dat ik een goed verhaal kan schrijven. Altijd met een persoonlijke invalshoek.

Inhoud van TravelKees.nl

Travelblog – hierin staan inspirerende reisverhalen, gecombineerd met tips voor mijn lezers om hun eigen reis naar de bestemming te organiseren zoals dit blog over een kroegje in Keulen dat zelfs is geplaatst in een van de laatste edities van REIZ& Magazine van de ANWB.

TravelDealsdit zijn artikelen waarin ik inga op het zelf boeken van reizen, zoals last-minutes, stedentrips, fly&drives en andere reizen. In elk artikel staat een bestemming centraal, zoals dit blog over een stedentrip naar Beijing.

TravelTricksblogs met tips en trucjes om slim zaken voor je reis te regelen, zoals vliegtickets, huurauto’s en locaal vervoer. Ook staan hier informatieve blogs over het aanvragen van visa, zoals dit artikel over het visum voor Egypte.

Kees on Tour – dit is het project waarmee ik deze site ben gestart: de complete reisdagboeken van mijn vintage wereldreis van 1990. Inmiddels ben ik begonnen om de oude reisverhalen te voorzien van hedendaags commentaar en reistips.

travelkees

Vormen van samenwerking met TravelKees

Persreizen: exotische bestemmingen of dicht bij huis: het maakt mij niet uit. Ik weet overal wel een aantrekkelijk verhaal uit te halen. Vanzelfsprekend inclusief een social media campagne voor, tijdens en na de reis. Ook film behoort tot de mogelijkheden.

Gesponsorde content: je kan mij een informatieve blog laten schrijven met linkjes naar jouw product of bestemming. Prijsopgave is mogelijk voor blogs vanaf 300 woorden tot meer dan 1500 woorden. Een voorbeeld van zo’n gesponsord blog is dit verhaal over het Vietnamese visum.

Gastblogs: Ik ontvang veel verzoekjes om gastblogs te schrijven. Hierbij ga ik altijd uit van een win-win situatie en ik beoordeel elke verzoek dan ook apart. Heb je een leuk voorstel? Laat me weten!

Blog take over: zie je een blog op mijn site over jouw bestemming of product? Ik heb nog veel blogs zonder verdere uitgaande links. In overleg kan ik het blog verder uitbreiden en in verband met jouw bestemming brengen. Dit zonder oorspronkelijke inhoud geweld aan te doen. Een voorbeeld hiervan is het blog over Pangandaran op Java of de meeste blogs onder Kees on Tour.

Travel Workshops: Wil je met een groepje een eigen reis organiseren? Zoek je assistentie bij het samenstellen van een unieke vakantiereis? Ben je een school of opleiding en zoek je een gastcollege van een ervaringsdeskundige? Veel is bespreekbaar.

Partners waar ik mee heb gewerkt

Ik heb leuke en inspirerende samenwerkingen gehad met ondermeer de volgende partners:

checkin Emirates, TravelKees

Wat doe ik niet?

  • Ik schrijf geen content met linkjes naar jouw site in ruil voor “exposure” aldaar.
  • Ik zwem niet met dolfijnen in gevangenschap om er daarna een mooi stuk over te schrijven.
  • Ik maak geen verhalen die conflicteren met mijn eigen oordeel.

Contact voor samenwerking met TravelKees

Interesse in samenwerking of vragen voor mij? Via deze wegen kan je mij bereiken: